Καμπούλ : Τα χελιδόνια της Καμπούλ ( Les hirondelles de Kaboul ... / Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή.

Καμπούλ : Τα χελιδόνια της Καμπούλ ( Les hirondelles de Kaboul ... / Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή.. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Συγκλονίζουν οι Ελληνες που γλίτωσαν από τη σφαγή της ...
Συγκλονίζουν οι Ελληνες που γλίτωσαν από τη σφαγή της ... from www.tanea.gr
Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους!

Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος.

Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ.

Καταρρέει η αφγανική κυβέρνηση, σκηνές χάους στην Καμπούλ ...
Καταρρέει η αφγανική κυβέρνηση, σκηνές χάους στην Καμπούλ ... from resources.sport-fm.gr
Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ.

Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων.

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8).

Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Εικόνες χάους και πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ ...
Εικόνες χάους και πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ ... from newpost.gr
Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους!

Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook